Romania s-a clasat pe trei la Eurovision 2010

Postat la 30 mai 2010 33 afişări

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea in concursul a carui finala a avut loc sambata seara la Oslo, in timp ce reprezentanta Germaniei, Lena, a castigat competitia.

Astfel, editia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfasura in Germania, dupa ce Lena a castigat competiţia din acest an, cu piesa "Satellite". Ea a obtinut un total de 246 de puncte.

Reprezentanţii Romaniei, care au participat cu piesa "Playing With Fire", au obtinut un total de 162 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte - Spania, Suedia, Norvegia si Portugalia si 8 puncte - Danemarca, Marea Britanie, Cipru si Israel.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-s-a-clasat-pe-trei-la-eurovision-2010-6210371
6210371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.