Romania, pe locul trei in lume dupa numarul de retaileri care au intrat pe piata in 2010

Postat la 19 aprilie 2011 17 afişări

Romania se plaseaza pe locul trei la nivel mondial in topul tarilor cu cele mai multe branduri de retail nou intrate pe piata in 2010, potrivit unui studiu al CB Richard Ellis, la care au participat peste 300 de retaileri din 73 de state.

"India si Turcia se plaseaza inaintea Romaniei, in conditiile in care cererea interna din partea nou formatei clase de mijloc este in continua crestere. Tari precum Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Irlanda sau Belgia se plaseaza pe pozitii similare cu Romania", se arata intr-un comunicat al CBRE Romania. India a atras opt noi retaileri, Turcia sapte branduri, in timp ce ocupantele locului trei, inclusiv Romania, cate sase jucatori internationali de pe piata de retail.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retaileri,
CB Richard Ellis,
studiu,
magazin
/actualitate/romania-pe-locul-trei-in-lume-dupa-numarul-de-retaileri-care-au-intrat-pe-piata-in-2010-8171214
8171214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.