România este pe locul 1 în lume ca număr de medalii obţinute la dans sportiv în 2016

Postat la 13 octombrie 2016 315 afişări

România este pe locul 1 în lume ca număr de medalii obţinute la dans sportiv în 2016

România este pe primul loc în lume a număr de medalii obţinute la dans sportiv în 2016, la egalitate cu Italia, anunţă Federaţia Română de Dans Sportiv. Cu această ocazie, sâmbătă, 15 octombrie 2016, ora 19.00, vor fi premiaţi dansatorii români cu cele mai bune rezultate, cei care au obţinut în ultimii ani 8 titluri mondiale.

În anul 2016, România este pe locul 1 în lume ca număr de medalii obţinute la dans sportiv, la egalitate cu Italia, pe locul 3 situându-se Germania.

De asemenea, în cei 25 de ani, dansatorii noştri au făcut ca la Campionatele Mondiale şi Europene imnul „Deşteaptă-te române!” să răsune de 11 ori, obţinând totodată 11 medalii de argint şi 18 de bronz, în 72 de clasări în finale, confirmând astfel tendinţa permanent ascendentă a dansului sportiv românesc la nivel mondial, informează realitatea.net

„Acum 15-20 de ani, România nu reprezenta, în dansul mondial, aproape nimic. Azi nu greşim dacă spunem că suntem printre primele naţiuni ale lumii, indiferent la ce criterii de clasificare ne raportăm.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dans,
sportiv,
obtinere,
medalii,
romania,
italia,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.