România a primit o amendă de 70.000 de euro pentru întârzierea plăţilor în agricultură

Postat la 12 decembrie 2013 101 afişări

Comisia Europeană are de recuperat 335 de milioane euro de la 15 state, printre care şi România, penalizată cu 70.000 de euro pentru întârzierea plăţilor în agricultură, potrivit unui comunicat.

România a primit o amendă de 70.000 de euro pentru întârzierea plăţilor în agricultură

 În cadrul procedurii de verificare şi închidere a conturilor, Comisia Europeană revendică o sumă totală de 335 de milioane euro, reprezentând fonduri din cadrul politicii agricole a UE, cheltuite în mod incorect de statele membre. Banii revin la bugetul UE deoarece nu au fost respectate reglementările comunitare sau pentru că procedurile de control al cheltuielilor agricole au fost necorespunzătoare.

CE informează că are de recuperat fonduri de la 15 state membre: Austria, Belgia, Republica Cehă, Germania, Spania, Finlanda, Franţa, Grecia, Ungaria, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Olanda, România şi Suedia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-a-primit-o-amenda-de-70-000-de-euro-pentru-intarzierea-platilor-in-agricultura-11762150
11762150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.