CAZARE DE SĂRBĂTORI: Care sunt ofertele hotelierilor pentru Crăciun şi Revelion

Postat la 12 decembrie 2013 102 afişări

Hotelierii din ţară au pregătit oferte variate pentru turişti în perioada sărbătorilor de iarnă, vizitatorii fiind întâmpinaţi cu mâncăruri tradiţionale, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai, dar şi saună sau baie cu lapte şi miere. Deşi litoralul nu este o destinaţie preferată de sărbători, şi hotelierii şi proprietarii de pensiuni de aici au pregătit oferte pentru turişti.

CAZARE DE SĂRBĂTORI: Care sunt ofertele hotelierilor pentru Crăciun şi Revelion

 Crăciun la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului - 810 lei un sejur de patru zile

Turiştii care aleg să petreacă sărbătorile în Bistriţa-Năsăud au posibilitatea să închirieze cabane în zona Colibiţa, cu sume cuprinse între 800 şi 1.500 de euro, dar şi să se cazeze la un hotel de patru stele, cu 400 de euro pentru cinci nopţi, all inclusive, sau la Castelul Dracula.

La Castelul Dracula din Munţii Bârgăului, turiştii îşi pot petrece Crăciunul la preţul de 810 lei pentru un sejur de trei nopţi.

Gazdele pregătesc tăierea porcului cu tradiţionala "bobotaie", pomana porcului, dar şi cârnaţi, caltaboşi şi şorici din care turiştii se vor putea înfrupta în seara de Ajun. Tot atunci, Moş Crăciun va împărţi daruri, iar colindătorii de pe Valea Bârgăului vor prezenta obiceiuri din zonă. În ziua de Crăciun, turiştii pot lua parte la slujba specială a Naşterii Domnului de la Mănăstirea Piatra Fântânele.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazare-de-sarbatori-care-sunt-ofertele-hotelierilor-pentru-craciun-si-revelion-11758987
11758987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.