Roche Children's Walk, o iniţiativă globală anuală de caritate

Postat la 17 iunie 2015 50 afişări

Roche Children's Walk, o iniţiativă globală anuală de caritate

În iunie 2015, Roche România susţine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children’sWalk - o iniţiativă globală anuală ce îşi propune să strângă fonduri destinate asistenţei copiilor din comunităţi locale defavorizate.

Donaţiile angajaţilor Roche România vor fi destinate şi anul acesta în proporţie de 50% către copiii din 13 comunităţi sărace din judeţul Dolj. Este al doilea an consecutiv in care Roche România se alătură, astfel, campaniei “Donator de viitor” a Fundaţiei World Vision România.

Cealaltă jumătate a sumei strânse în România va fi direcţionată proiectelor pe care Roche Group, în colaborare cu UNICEF şi cu European Coalition of Positive People, le desfăşoară pentru sprijinirea copiilor defavorizati din Malawi.

Din fondurile donate anul trecut în urma campaniei Children’s Walk, copiii din comunităţile din judetul Dolj au primit rechizite, îmbrăcăminte, iar împreună cu părinţii au participat la sesiuni de informare despre igienă, stil de viaţă sănătos şi despre reguli de prevenire a îmbolnăvirii. Familiile au primit şi unelte de grădinărit pentru a-şi întreţine şi extinde grădina de zarzavat şi a le oferi copiilor o alimentaţie sănătoasă.

Credit foto: Mugur Varzariu

Urmărește Business Magazin

/actualitate/roche-children-s-walk-o-initiativa-globala-anuala-de-caritate-14465694
14465694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.