Robert Graur, DjSuperStore: Estimăm afaceri de 1 milion de euro din vânzarea şi închirierea echipamentelor pentru DJ

Postat la 09 noiembrie 2017 100 afişări

DjSuperStore, cea mai mare companie de vânzare şi închiriere a echipamentelor pentru DJ din România, estimează pentru anul acesta afaceri de 1 milion de euro şi vrea să-şi extindă serviciile în Bulgaria şi Republica Moldova.

Robert Graur, DjSuperStore: Estimăm afaceri de 1 milion de euro din vânzarea şi închirierea echipamentelor pentru DJ

În 2016, cifra de afaceri a fost de 700.000 euro. 

 

“Noi oferim cele mai bune servicii pe acest segment de piaţă, de la consultanţă şi până la toate echipamentele de DJ din cadrul evenimentelor, indiferent daca lucrăm cu DJ din România sau cu cei mai bine cotaţi DJ internaţionali. Faptul că investim în cele mai bune echipamente si punem la dispozitie servicii personalizate, sunt lucruri care fac diferenta in segmentul nostru de piata, de aici si costurile cu aproximativ 20% mai mari fata de competitorii nostri”, spune Robert Graur, proprietarul DjSuperStore, care a început această afacere acum 15 ani. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.