RISC RIDICAT de izbucnire a unor tensiuni sociale în România, în 2014. RAPORTUL Economist Intelligence Unit

Postat la 24 decembrie 2013 145 afişări

România se confruntă cu un risc "ridicat" de izbucnire a unor tensiuni sociale în cursul anului 2014, conform unui raport realizat de experţii Economist Intelligence Unit, menţionând printre cauzele generale ale acestui fenomen instabilitatea economică şi erodarea încrederii în instituţii.

RISC RIDICAT de izbucnire a unor tensiuni sociale în România, în 2014. RAPORTUL Economist Intelligence Unit

 Economist Intelligence Unit a alcătuit un clasament privind riscurile izbucnirii unor tensiuni sociale.

În categoria ţărilor în care există un "risc foarte mic" de izbucnire a tensiunilor sociale sunt incluse Austria, Danemarca, Japonia, Luxemburg, Norvegia şi Elveţia.

În categoria statelor cu "risc mediu" sunt ţări precum Belgia, Marea Britanie, Columbia, Cuba, Franţa, Georgia, Ungaria, Israel, Italia, Olanda, Rusia sau Serbia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/risc-ridicat-de-izbucnire-a-unor-tensiuni-sociale-in-romania-in-2014-raportul-economist-intelligence-unit-11817458
11817458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.