MESAJE DE CRĂCIUN: Ce URĂRI DE SĂRBĂTORI le poţi trimite celor dragi

Postat la 24 decembrie 2013 412 afişări

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de români trimit mesaje de Crăciun şi îşi fac urări serioase sau amuzante. Mediafax.ro îţi propune câteva urări pe care le poţi trimite celor dragi

MESAJE DE CRĂCIUN: Ce URĂRI DE SĂRBĂTORI le poţi trimite celor dragi

 MESAJE AMUZANTE DE CRĂCIUN

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesaje-de-craciun-ce-urari-de-sarbatori-le-poti-trimite-celor-dragi-11816184
11816184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.