RIM, producatorul BlackBerry, disponibilizeaza 2.000 de oameni

Autor: Roxana Cristea Postat la 25 iulie 2011 14 afişări

Research In Motion, compania care produce smartphone-urile BlackBerry a anuntat ca va disponibiliza 10% din angajatii la nivel mondial, mai exact 2.000 de muncitori. Decizia a fost luata ca urmare a pierderilor masive suferite de producatorul de telefoane in ultima perioada.

Oficialii RIM au spus ca reducerea joburilor face parte din optimizarea cheltuielilor. Dupa concedieri, RIM va mai avea in jur de 17.000 de angajati la nivel global."Ne focusam pe reducerea costurilor si relocarea resurselor catre zone care ofera posibilitati mai mari de crestere si care se aliniaza cu obiectivele strategice ale companiei RIM", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

De asemenea, purtatorul de cuvant al companiei a mai anuntat si plecarea sefului operational, Don Morrison, care s-a pensionat dupa 10 ani de munca in cadrul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RIM,
BlackBerry,
disponibilizare
/actualitate/rim-producatorul-blackberry-disponibilizeaza-2-000-de-oameni-8523279
8523279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.