Revoltător. Lidl are în Polonia preţuri cu până la 67% mai mici la produsele de bază faţă de România

Postat la 07 martie 2016 142 afişări

Revoltător. Lidl are în Polonia preţuri cu până la 67% mai mici la produsele de bază faţă de România

Discounterul german Lidl are în în Polonia preţuri cu până la 67% mai mici la produsele alimentare de bază, pe când în România sunt mai ieftine delicatesele, arată o analiză a ZF pe baza datelor oferite de compania de cercetare de piaţă Hipercom Consulting.

Astfel, Lidl are în Polonia, cea mai dezvoltată economie din regiune, preţuri mai mici la salam, iaurt sau unt comparativ cu piaţa locală. La polul opus, în România sunt preţuri mai mici la hrană uscată pentru pisici, la tarte cu creveţi şi legume şi la roşii uscate în ulei.

Pentru această com­paraţie au fost alese ace­leaşi produse, sub acelaşi brand şi la acelaşi gramaj. Pentru a face comparaţia de preţ au fost alese pro­dusele promo­vate în cataloagele Lidl din cele două ţări, unde compania promovează săptămânal câ­teva zeci de articole alimentare şi nealimentare.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revoltator-lidl-are-in-polonia-preturi-cu-pana-la-67-mai-mici-la-produsele-de-baza-fata-de-romania-15098987
15098987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.