Reuniunea UE pe tema modalităţilor de limitare a imigraţiei s-a încheiat fără un rezultat concret

Postat la 25 iunie 2018 28 afişări

Liderii UE prezenţi la reuniunea pe tema migraţiei, care a avut loc la Bruxelles, şi-au exprimat dorinţa de a găsi o soluţie comună la problema migraţiei, dar summitul s-a încheiat fără ca participanţii să fi convenit asupra unor măsuri concrete privind limitarea imigraţiei, informează agenţia Dpa.

Reuniunea UE pe tema modalităţilor de limitare a imigraţiei s-a încheiat fără un rezultat concret

"Vom continua să lucrăm la rezolvarea acestor probleme", a declarat cancelarul german Angela Merkel. "A fost multă bunăvoinţă de a realiza acest lucru astăzi (duminică, n.red), şi în afară de câteva diferenţe, a fost multă unitate", a adăugat Merkel.

Liderii care au participat la reuniune au indicat că vor continua să acţioneze în următoarele zile pentru a găsi o soluţie, în contextul în care toţi liderii UE urmează să participe la finalul săptămânii la summitul Consiliului European.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.