REUNIUNE DE CRIZĂ în urma crimei de la Londra. David Cameron: "Nu este numai un atac împotriva Marii Britanii. Este şi o trădare a islamului"

Postat la 23 mai 2013 27 afişări

Premierul britanic David Cameron a declarat joi, după o reuniune a celulei de criză pe tema uciderii în plină stradă a unui soldat la Londra, că este vorba nu numai despre "un atac împotriva Marii Britanii", ci şi despre "o trădare a islamului".

REUNIUNE DE CRIZĂ în urma crimei de la Londra. David Cameron: "Nu este numai un atac împotriva Marii Britanii. Este şi o trădare a islamului"

 "Nu este numai un atac împotriva Marii Britanii şi a modului de viaţă britanic. Este şi o trădare a islamului şi a comunităţilor musulmane care aduc atât de mult ţării noastre. Nimic în islam nu justifică un astfel de act înspăimântător", a declarat premierul în cadrul unei conferinţe de presă în faţa Downing Street.

Downing Street a anunţat încă de miercuri seara o consolidare a securităţii atât la cazarma din Woolwich, un cartier în sud-estul Londrei unde a avut loc drama, cât şi la toate celelalte cazarme din capitala britanică.

Comitetul COBR, cunoscut şi sub numele de COBRA (Cabinet office Briefing Room A), urma să îi reunească în jurul premierului pe ministrul britanic de Interne Theresa May, primarul Londrei Boris Johnson, şefii serviciilor de informaţii interne MI5 şi externe MI6, pe directorul Scotland Yard şi experţi în domeniul securităţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reuniune-de-criza-in-urma-crimei-de-la-londra-david-cameron-nu-este-numai-un-atac-impotriva-marii-britanii-este-si-o-tradare-a-islamului-10896958
10896958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.