Reţeaua teroristă Stat Islamic REVENDICĂ atentatele din Paris: "Sunt un miracol"

Autor: Mihai Draghici Postat la 14 noiembrie 2015 223 afişări

Reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic, activă în principal în Siria şi Irak, a revendicat atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morţi, calificându-le "un miracol", informează publicaţia britanică The Independent.

"Atentatele comise la Paris sunt un miracol", a transmis Centrul media Al-Hayat, agenţia de propagandă a reţelei teroriste Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant), revendicând atacurile teroriste de la Paris.

Centrul de propagandă teroristă a anunţat că va difuza în scurt timp o înregistrare video.

Autorităţile franceze au centralizat 128 de morţi în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanţ provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
ATENTATE,
STAT ISLAMIC
/actualitate/reteaua-terorista-stat-islamic-revendica-atentatele-din-paris-sunt-un-miracol-14886105
14886105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.