Reţeaua Regina Maria inaugurează a treia policlinică din Craiova, o investiţie de jumătate de milion de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 25 septembrie 2018 170 afişări

Reţeaua de sănătate Regina Maria continuă dezvoltarea la nivel naţional, prin lansarea primei policlinici private de pediatrie din Craiova- Policlinica Universităţii, cu o investiţie de jumatate de milion de euro.

Reţeaua Regina Maria inaugurează a treia policlinică din Craiova, o investiţie de jumătate de milion de euro

De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Craiova, reţeaua de sănătate a realizat investiţii de peste 2,2 milioane euro în  tehnică, echipamente şi aparatură de ultimă generaţie, care au facilitat accesul la consultaţii, investigaţii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienţi care au apelat la seviciile reţelei doar în ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Reprezentanţii companiei se aşteaptă în primul an de la deschidere circa 50.000 de pacienţi din Craiova şi oraşele din regiune.

Policlinica Universităţii Regina Maria dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, 2 cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, 2 cabinete de recoltare şi o sală de tratament, acoperind o gamă de peste 14 specialităţi medicale, şi are o echipă formată din 23 de medici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina maria,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.