"Reteaua de Socializare", marele castigator al Globurilor de Aur 2011. Vezi aici lista premiilor

Postat la 17 ianuarie 2011 17 afişări

Asociatia presei straine de la Hollywood a dat "Like" filmului "Reteaua de Socializare/ The Social Network", pelicula regizata de David Fincher adjudecandu-si, duminica, patru Globuri de Aur, printre care cele pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film.

Echipa filmului care prezinta etapele crearii celei mai importante platforme de socializare, avandu-l ca personaj central pe fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg, a mai primit un Glob de Aur pentru scenariu (Aaron Sorkin) si unul pentru coloana sonora.

De altfel, sora lui Mark Zuckerberg, Randi Zuckerberg, directorul de marketing al companiei, a postat, in timp real, fotografii si impresii de la gala, pe pagina oficiala de Facebook a Premiilor Globul de Aur.

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Colin Firth, pentru "The King's Speech", in timp ce distinctia pentru cea mai buna actrita i-a fost acordata lui Natalie Portman, pentru "The Black Swan".

Robert de Niro, care a primit premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera a dat dovada de umor.

El s-a declarat incantat ca Asociatia presei straine de la Hollywood a decis sa ii dea acest premiu inainte sa vada cel mai nou film al sau (catalogat drept un real esec), "O familie de cosmar/Little Fockers".

Printre invitatii la gala s-au numarat Angelina Jolie si Brad Pitt, iar printre prezentatorii premiilor, Jobert Downey Jr., Alicia Keys, dar si Michael Douglas, care a prezentat premiul pentru cel mai bun film.

Cititi mai multe despre castigatorii de la globurile de aur pe www.mediafax.ro

Prezentam lista completa a castigatorilor editiei din 2011 a premiilor Globul de Aur:

Cel mai bun film-drama: "Reteaua de Socializare" de David Fincher

Cel mai bun film-comedie/ musical: "The Kids are Alright" de Lisa Cholodenko

Cel mai bun actor - drama: Colin Firth (The King's Speech)

Cea mai buna actrita - drama: Natalie Portman ("Black Swan")

Cel mai bun actor - comedie/ musical: Paul Giamatti ("Barney's Version")

Vezi continuarea listei pe pagina urmatoare

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reteaua-de-socializare-marele-castigator-al-globurilor-de-aur-2011-vezi-aici-lista-premiilor-7895883
7895883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.