Reţeaua de sănătate Regina Maria achiziţionează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan din judeţul Timiş

Autor: Andra Stroe Postat la 28 ianuarie 2019 147 afişări

După trei ani de prezenţă pe piaţa serviciilor medicale din Timişoara, reţeaua de sănătate Regina Maria îşi consolidează prezenţa în vestul ţării, prin preluarea furnizorilor de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan, care numără cinci unităţi specializate.

Reţeaua de sănătate Regina Maria achiziţionează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan din judeţul Timiş

Această nouă achiziţie vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, Regina Maria a anunţat preluarea centrelor Pozimed din Constanţa, dar şi a patru centre Hiperdia situate în Arad, Orăştie şi Cluj. Prin expansiunea rapidă în zona de vest a ţării, operatorul privat de servicii medicale vizează în primul rând poziţia de lider regional, în special în ce priveşte serviciile de imagistică.

În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan însumează cinci clinici de radiologie şi imagistică, dintre care trei în Timişoara, una în Lugoj şi una în Sânnicolau Mare. Centrele oferă pacienţilor acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie şi radiografie, servicii care vin acum în completarea celor oferite pe plan local de Reţeaua de Sănătate Regina Maria prin intermediul celor cele cinci clinici şi doua laboratoare.

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, şi au finalizat anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
consolidare,
preluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.