Reţeaua de imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică, în Deva, printr-o investiţie de aproximativ 1,7 milioane de euro, şi ajunge la 16 unităti

Autor: Roxana Rosu Postat la 08 aprilie 2024 35 afişări

Reţeaua de imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică, în Deva, printr-o investiţie de aproximativ 1,7 milioane de euro, şi ajunge la 16 unităti

Reţeaua de clinici de imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică, în Deva, printr-o investiţie în valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro.

În urma acestei extinderi, reţeaua Medima ajunge la 16 clinici operaţionale la nivel naţional.

Clinica Medima Deva este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, inclusiv aparatul RMN Signa Explorer 1.5T şi CT Optima CT 520.

Coordonatorul clinicii Medima Deva este Simona Mârmea, profesionistă în management-ul operaţiunilor şi gestionarea echipelor.

"Odată cu deschiderea celei de-a 16-a clinici Medima în Deva, dăm startul unui nou capitol în asistenţa medicală din regiune. Această inaugurare reprezintă un angajament ferm către îmbunătăţirea accesului la servicii de sănătate de calitate pentru comunitatea noastră. Sănătatea este un drept fundamental, iar această clinică va fi un pilon al profesionalismului şi al grijii oferite pacienţilor noştri.", a declarat Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical  Medima.

Reteaua a fost fondată de medicul radiolog Gheorghe Iana şi de Vlad Ardeleanu, cu o vastă experienţă în funcţii de management, iar în septembrie 2020 Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel naţional. În 2022 a intrat în actionariat şi fondul internaţional de private equity Integral Venture Partners.

"În fiecare clinică Medima deschisă, aducem servicii medicale de calitate oferite în baza unei promisiuni de îngrijire şi empatie faţă de fiecare pacient. Deschiderea acestei a 16-a clinici în Deva marchează nu doar o extindere a reţelei noastre, ci şi angajamentul nostru continuu de a face să fie accesibilă îngrijirea medicală de înaltă calitate pentru comunităţile din întreaga ţară.", a spus Vlad Ardeleanu, CEO Medima.

Extinderea Medima a urmat în special oraşele mai mici din ţară, mai ales în judeţe cu o activitate economică mai scăzută.

Astfel, în Bucureşti şi Ilfov reţeaua are doar o treime din clinici, iar restul sunt amplasate în oraşe precum Călăraşi, Buzău, Băila, Giurgiu, Slobozia.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clinica,
deva,
clinici,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.