Reţeaua Clinicile Ritmico se extinde în Moldova

Autor: Andra Stroe Postat la 06 septembrie 2018 115 afişări

Reţeaua Clinicile Ritmico continuă planul de investiţii lansat anul acesta de Spitalul Monza şi Centrele de Excelenţă ARES, prin deschiderea unei noi clinici la Focşani. Ritmico Focşani este a patra clinică deschisă în 2018, după Giurgiu, Bucureşti şi Constanţa. În plan mai sunt clinici la Ploieşti şi Buzău, urmând ca până la finalul anului 2023 reţeaua să numere peste 30 de clinici în oraşe mici şi medii din România.

Reţeaua Clinicile Ritmico se extinde în Moldova

Investiţia în spaţiu şi dotări s-a ridicat la 150.000 de euro. De altfel, pentru întreaga reţea de clinici, proiectul de investiţie este de 4,5 milioane de euro. Potrivit lui Iulian Pleşcan, managerul Clinicilor Ritmico, “peste 60% dintre pacienţii care vin la Spitalul Monza şi la Centrele de Excelenţă ARES sunt din provincie.”

Clinicile Ritmico reprezintă prima reţea de clinici butic axate exclusiv pe diagnosticul şi investigarea afecţiunilor cardiovasculare. Este vorba de clinici de dimensiuni reduse, cu două sau trei cabinete şi aparatură care permite cele mai uzuale investigaţii pentru depistarea afecţiunilor cardiace. În cadrul clinicilor din reţeaua Ritmico vor consulta medici de la Spitalul Monza şi Centrele de Excelenţă Ares, precum şi medici locali. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.