Restricţii impuse în 13 localităţi din Ilfov, în care incidenţa Covid a trecut de 3 la mie

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 septembrie 2021 263 afişări

Restricţii impuse în 13 localităţi din Ilfov, în care incidenţa Covid a trecut de 3 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a adoptat miercuri o hotărâre care prevede impunerea unor restricţii în 13 localităţi din judeţ, în care incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor de Covid a depăşit 3 la mia de locuitoi.

Potrivit deciziei, măsurile sunt impuse începând cu data de 23 septembrie, ora 00.00.

Sunt vizate localităţile Berceni, unde incidenţa a ajuns la 4,07 la mie, Ciolpani (3,31 la mie), Chiajna (4,93 la mie), Dobroeşti (5,57 la mie), Domneşti (3,02 la mie), Jilava (3,09 la mie), Măgurele (3,72 la mie), Otopeni (4,34 la mie), Pantelimon (3,02 la mie), Popeşti-Leordeni (4,40 la mie), Ştefăneştii de Jos (3,61 la mie), Tunari (3,09 la mie) şi Voluntari (4,13 la mie).

Restricţiile vizează, printre altele, activităţi de pregătire fizică, ale unor instituţii culturale, dar şi a agenţilor economici de tipul restaurantelor, cafenelor, barurilor şi discotecilor.

De asemenea, în spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura. Totodată, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de

învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru.

CJSU Ilfov a mai aprobat miercuri funcţionarea Spitalului Clinic de Urgenţă Ilfov ca spital suport Covid-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restricţii,
ilfov,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.