Reprezentaţi o companie care derulează un business responsabil în România? Înscrieţi-vă proiectul aici!

Autor: Ioana Matei Postat la 09 septembrie 2021 1672 afişări

Reprezentaţi o companie care derulează un business responsabil în România? Înscrieţi-vă proiectul aici!

Business MAGAZIN lansează o nouă ediţie a catalogului „Cele mai responsabile companii din România”, prin care vă propunem o perspectivă mai amplă asupra soluţiilor mediului privat pentru probleme ale societăţii româneşti prin intermediul practicilor de Responsabilitate Socială Corporativă (Corporate Social Responsibility - CSR).

Pentru participarea cu proiecte în acest anuar, vă rugam să completaţi formularul de mai jos  şi să ni-l trimiteţi până vineri, 17 septembrie 2021. Ataşat răspunsurilor vom avea nevoie de imagini la rezoluţie bună, de peste 1 Mb, reprezentative pentru proiect şi/sau cu persoanele din cadrul companiei responsabile de acesta.

Prezentarea pe care o veţi trimite trebuie să se încadreze în limita a 3.000 de caractere (incluzand spatiile) şi să cuprindă:

​1. Datele companiei - număr de angajaţi, cifră de afaceri, profit (pentru cel mai recent an pentru care există informaţii publice disponibile).

2. Descrierea campaniei/proiectului:

-motivaţia lansării proiectului

- obiectivele iniţiale

- domeniul: educaţie, mediu, medicina, sportiv, social etc.

- provenienţa (campania/proiectul au fost dezvoltate în cadrul companiei, au fost - importate etc; de unde a plecat ideea campaniei/proiectului etc.), pe cine ţinteşte şi de ce a fost ales agest grup/comunitate/domeniu;

3. Rezultatele campaniei/proiectului (asupra comunitaţii, asupra calităţii mediului, a vieţii oamenilor, a societăţii în ansamblu);

4. Descrierea procesului de punere în practică a campaniei/proiectului: persoane implicate, durată, detalii tehnice şi cost.

Pentru a fi eligibil, un astfel de proiect trebuie sa fi fost implementat în România, cu nu mai mult de 24 de luni în urmă şi să fi generat, până la acest moment, rezultate cuantificabile sau să existe o previziune asupra acestora pentru următoarea perioadă de timp. Din partea unei companii se pot trimite maximum 3 proiecte. Nu puteti participa cu un proiect care a aparut si in editiile precedente - putem include doar o versiune noua a acestuia, dacă există, cu schimbari vizibile care sa o diferentieze de cel iniţial.

Va rugam sa nu depăşiţi deadline-ul si limita de caractere impusă de formatul proiectului (puteţi folosi ca ghidaj proiectul de anul trecut, pe care l-am ataşat mailului). 

Va rugam sa nu uitati sa atasati imagini la rezolutie de minim 1 MB reprezentative pentru proiect. 

Ne puteţi trimite propunerile pe adresele andra.stroe@businessmagazin.ro, ioana.matei@businessmagazin.ro, eduard.ivanovici@zf.ro.

Aşteptăm cu interes răspunsurile dvs.!

Redacţia Business MAGAZIN

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.