Reprezentant Thomas Cook: Din cauza imaginii negative, România atrage străinii doar cu preţuri mici

Postat la 26 decembrie 2012 11 afişări

Singura şansă a României să atragă turişti străini este, din cauza imaginii negative, să se poziţioneze pe piaţă ca o destinaţie ieftină, pentru cei cu venituri mici şi medii, a declarat agenţiei MEDIAFAX Gheorghe Mărginean, proprietarul Karpaten Turism, reprezentantul Thomas Cook în România.

"Noi avem şanse doar ca destinaţie ieftină, din cauza imaginii negative pe care o avem. În România vin turişti străini cu venituri medii şi mici", a spus Mărginean. El a adus anul trecut pe litoral, prin Thomas Cook Neckermann, peste 5.600 de turişti străini, dintre care 60% au fost germani, iar restul polonezi. În acelaşi timp, TUI nu a reuşit să aducă mai mult de 1.000 de străini la Marea Neagră, iar rezultatele nesatisfăcătoare l-au făcut pe turoperatorul german să scoată litoralul românesc din cataloagele sale. Litoralul a apărut însă în această toamnă pe două pagini din catalogul Thomas Cook pentru piaţa germană, dar şi în cel care va fi promovat în Polonia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
thomas cook,
imagine,
straini,
potential
/actualitate/reprezentant-thomas-cook-din-cauza-imaginii-negative-romania-atrage-strainii-doar-cu-preturi-mici-10411961
10411961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.