REPORTAJ: Ponta la Orăştie - avanpremieră pentru lansarea candidaturii, exclusiv în faţa presei

Postat la 01 iulie 2014 19 afişări

Liderul PSD, Victor Ponta, a înregistrat, luni, la Orăştie, o premieră post-decembristă, prin faptul că, spre deosebire de predecesorii săi care au candidat la funcţia supremă în stat, el a vorbit despre decizia de a candida la Preşedinţie exclusiv în faţa câtorva zeci de jurnalişti.

REPORTAJ: Ponta la Orăştie - avanpremieră pentru lansarea candidaturii, exclusiv în faţa presei

 "Lansarea" inedită a lui Ponta pe drumul spre Palatul Cotroceni a fost "pusă în scenă" de partid luni după-amiază, după şedinţa informală a Comitetului Executiv al PSD, convocată la Orăştie, într-o fostă bază militară şi fabrică de armament devenită complex turistic de lux.

Având în vedere caracterul informal al întrevederii social-democraţilor, jurnaliştii veniţi să relateze evenimentul au fost ţinuţi departe de reuniune, la marginea unei păduri, în aer liber, unde li s-au amenajat două corturi şi o toaletă ecologică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-ponta-la-orastie-avanpremiera-pentru-lansarea-candidaturii-exclusiv-in-fata-presei-12866888
12866888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.