Replica fabuloasă dată de guvernator unui tânăr: ”Dânsul nu mai vrea să fie român cu casă, ci vrea să fie neamţ fără casă”

Autor: Ştefan Stan Postat la 11 mai 2016 10557 afişări

„Am citit opinia unui tânăr, iar după ce ştergem înjurăturile de rigoare la adresa băncilor, spune aşa:

Replica fabuloasă dată de guvernator unui tânăr: ”Dânsul nu mai vrea să fie român cu casă, ci vrea să fie neamţ fără casă”
Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, susţine că a citit opinia unui tânăr îndreptată contra băncilor în care spunea că se poate trăi foarte bine şi cu chirie, cum ar fi în Germania, unde numai 50% din populaţie are casă.

Spre comparaţie, în România rata este de peste 90%, cea mai ridicată din Uniunea Europeană.

„Am citit opinia unui tânăr, iar după ce ştergem înjurăturile de rigoare la adresa băncilor, spune aşa: că se poate trăi foarte bine cu chirie

Vedeţi AICI ce răspuns i-a dat guvernatorul Isărescu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
guvernator,
neamt
/actualitate/replica-fabuloasa-data-de-guvernator-unui-tanar-dansul-nu-mai-vrea-sa-fie-roman-cu-casa-ci-vrea-sa-fie-neamt-fara-casa-15305571
15305571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.