”Regele” blocurilor din Bucureşti: Are 1.500 de apartamente şi nu îl ştie nimeni

Postat la 16 martie 2017 192 afişări

Petre Niculae este un antreprenor extrem de discret, despre care nu există multe informaţii publice. Niculae, 57 de ani, a fost în trecut acţionar al Oscar Downstream.

”Regele” blocurilor din Bucureşti: Are 1.500 de apartamente şi nu îl ştie nimeni

Pedro Company, o firmă de con­struc­ţii cu afaceri de 5 mil. euro în 2015, controlată in­te­gral de Petre Niculae, a con­struit peste 25 de proiecte imo­bi­lia­re în Capi­ta­­lă, în special în sec­torul şase aco­lo un­de ZF estimează că cel pu­ţin 1.000-1.500 de locuinţe au fost ridicate de com­pa­nii în care Niculae figurează ca acţionar.

 

„Pedro Company - bine cunoscută pen­tru punerea în operă şi consultanţa ofe­rită la reali­za­rea a peste 25 de pro­iecte imo­bi­liare, printre care se numără 19th Residence şi 20th Resi­dence“, este descrierea care apare pe site-ul pro­­iectului Cotroceni Poli­teh­nica Resi­dence, din campusul Poli­teh­nica din Capitală, aproa­pe de centrul co­mercial AFI Cotroceni, un bloc de 12 etaje cu 240 de locuinţe a cărui finalizare este prevă­zută pentru vara acestui an.

 

Petre Niculae nu a răspuns la întrebările ZF legate de proiectele pe care le construieşte.

 

Petre Niculae deţine acţiuni şi în alte com­pa­nii din domeniul imobiliar, precum Rezi­dent Suport (90%), Imob Construct Center (80%), Activ Global Construct (40%) şi Smart House Concept (32%). Şi aces­te fir­me au dezvoltat proiecte rezi­denţiale în Capi­ta­lă. Petre Niculae a fost ac­ţionar şi în com­pania Oscar Down­stream. Traderul de produse pe­tro­liere Oscar Down­stream este contro­lat de Alin Niculae, 46 de ani. Nici Petre Ni­culae şi nici Alin Niculae nu au răs­puns soli­ci­tării ZF pri­vind o eventuală legă­tu­ră de ru­denie între cei doi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.