Top 100 cei mai admiraţi CEO: Dan Ostahie, proprietar Altex

Autor: Florin Casota Postat la 16 martie 2017 1221 afişări

Dan Ostahie a înfiinţat Altex România şi s-a dovedit, de-a lungul celor 23 de ani de când a întemeiat Altex, un lider care a ştiut să identifice şi să fructifice oportunităţile din piaţă sau să le creeze atunci când a fost nevoie.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Dan Ostahie, proprietar Altex

S-a concentrat pe inovaţia pe care o poate aduce la nivel de piaţă: implementarea creditului cu buletinul, crearea unei reţele de retail dual, prin lansarea brandului Media Galaxy, cu magazine electro-IT cu o suprafaţă mai mare de 2.500 mp şi, nu în ultimul rând, implementarea conceptului de omnichannel.

Altex previzionează pentru 2016 de o cifră de afaceri de peste 600 milioane euro, fiind în acest moment unul dintre cele mai mari jucători pe piaţa de electronice din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.