Recalcularea se amana, dar nu prea! Guvernul va prelungi pana la 31 decembrie termenul de recalculare a pensiilor militarilor

Postat la 24 ianuarie 2011 10 afişări

Membrii colitiei de guvernamant au decis luni ca Executivul sa adopte o ordonanta de urgenta prin care se va prelungi termenul de recalculare a pensiile militarilor pana la 31 decembrie 2011, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul UDMR Kelemen Hunor.

Kelemen a mentionat ca, ulterior, ministrul Muncii, Ioan Botis, va veni cu o propunere, el mentionand ca, in acest sens, membrii coalitiei nu au discutat aspecte tehnice legate de acest subiect. Instanta suprema a decis definitiv, in 7 ianuarie, suspendarea aplicarii HG 735/2010 privind recalcularea pensiilor militare de stat, ale politistilor si ale functionarilor din penitenciare, confirmand astfel o sentinta a Curtii de Apel Cluj din septembrie 2010.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
recalculare,
pensii,
militari
/actualitate/recalcularea-se-amana-dar-nu-prea-guvernul-va-prelungi-pana-la-31-decembrie-termenul-de-recalculare-a-pensiilor-militarilor-7915324
7915324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.