Reacţiile vedetelor după moartea artistei Tina Turner: „Îţi mulţumim pentru inspiraţia pe care ne-ai oferit-o tuturor”

Postat la 25 mai 2023 154 afişări

Reacţiile vedetelor după moartea artistei Tina Turner: „Îţi mulţumim pentru inspiraţia pe care ne-ai oferit-o tuturor”

Lumea muzicii a mai pierdut o legendă. Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani. Reacţiile vedetelor nu au întârziat să apară.

Tina Turner, una dintre marile artiste ale lumii Rock and Roll s-a stins din viaţă, în Elveţia, scrie Sky News.

Vedeta, de origine americană, a fost una dintre cele mai iubite cântăreţe, cunoscută pentru prezenţa sa pe scenă şi pentru o serie de hituri, printre care „The Best”, „Proud Mary”, „Private Dancer” şi „What’s Love Got to Do With It”.

Iată aici câteva dintre vedetele care i-au adus un omagiu regretatei artiste, pe reţelele sociale:

Joe Biden

Celorlalte celebrităţi li s-a alăturat actualul preşedinte al SUA, Joe Biden, care a menţionat că Turner a început viaţa ca fiică de fermier şi a apreciat „talentul ei unic în generaţie”.

Oprah Winfrey

Omagiul lui Winfrey pe Instagram a spus că Turner a fost o „prietenă adevărată” şi „zeiţa noastră veşnică a rock ‘n’ roll-ului, care conţinea o magnitudine de putere interioară care a crescut de-a lungul vieţii sale”. Ea a adăugat: „Odată ce şi-a revendicat libertatea din anii de abuz domestic, viaţa ei a devenit o chemare de clarinetă pentru triumf”.

„Sunt recunoscătoare pentru curajul ei, pentru că ne-a arătat cum arată victoria purtând Manolos şi o fustă mini din piele”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vedete,
deces,
reactii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.