Reacţia lui Vladimir Putin la punerea sub acuzare a lui Donald Trump

Autor: Mihai Draghici Postat la 19 decembrie 2019 63 afişări

Vladimir Putin a declarat în cadrul unei conferinţe de presă anuale că omologul său din Statele Unite, Donald Trump, a fost inculpat de Camera Reprezentanţilor pe baza unor "motive complet fabricate".

"Este improbabil ca politicienii republicani să încerce să înlăture de la putere un reprezentant al propriului partid în baza a ceea ce sunt, în opinia mea, motive complet fabricate", a declarat Vladimir Putin.

Camera Reprezentanţilor a decis inculparea preşedintelui Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului.

Donald Trump este suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Cazul va ajunge în Senatul SUA, aflat sub controlul Partidului Republican, care, după un proces, va stabili prin majoritate de două-treimi dacă Donald Trump este vinovat sau nevinovat. În cazul în care Donald Trump va fi găsit vinovat, va fi destituit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.