Tragedia de la Timişoara | Unde a ajuns patronul firmei care a făcut deratizarea în urma căreia doi copii şi o femeie au murit

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 19 decembrie 2019 51 afişări

Patronul firmei care a făcut deratizarea în urma căreia doi copii şi mama unuia dintre ei au murit, în Timişoara, a scăpat de arestul preventiv, după ce magistraţii Tribunalului Timiş au decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis contestaţia formulată de Ioan Sorin Buţă, au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia şi au decis ca patronul firmei de deratizare să fie plasat în arest la domiciliu. Acesta a stat în arest preventiv timp de 30 de zile.

„Admite contestaţia formulată de contestatorul - inculpat B. I. S., arestat (...) împotriva Încheierii pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul (...) pe care o desfiinţează şi rejudecând (...) respinge ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş privind prelungirea măsurii arestării preventive (...) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului cu măsura arestului la domiciliu, constând în obligaţia acestuia de a nu părăsi imobilul situat în ..., fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, pe o durată de 30 de zile”, se arată în decizia Tribunalului Timiş.

Bărbatul a fost pus în libertate „de îndată”, decizia fiind definitivă.

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, la jumătatea lunii noiembrie, după ce în blocul în care locuiau, în Timişoara, s-a făcut o dezinfecţie.

Alte zeci de persoane au avut nevoie de spitalizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
patron,
deratizare,
arest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.