Câţi bani veţi câştiga dacă depuneţi banii la CEC pe 6 luni, şi cât veţi primi dacă îi lăsaţi timp de doi ani

Autor: Mircea Nica Postat la 19 decembrie 2019 1066 afişări

Câţi bani veţi câştiga dacă depuneţi banii la CEC pe 6 luni, şi cât veţi primi dacă îi lăsaţi timp de doi ani

CEC Bank, instituţia de credit deţinută de stat, oferă comision zero de administrare cont curent la depozitele în lei la termene de 6, 12 sau 24 luni, cu o dobândă de la 2,5% la 4%, oferta fiind valabilă până pe data de 31 februarie 2020, conform informaţiilor transmise de bancă.

"Cu o tradiţie de 155 de ani, CEC Bank îşi propune să joace un rol activ în încurajarea unui comportament financiar responsabil, iar economisirea este un element esenţial. De aceea,  susţinem activitatea de economisire prin produse atractive, cu dobânzi competitive. CEC Bank este în top 5 bănci în ceea ce priveşte dobânzile la depozitele la termen, în lei, pentru populaţie. În plus, pe lângă atragerea de resurse, CEC Bank va continua să finanţeze economia românească prin credite pentru investiţii personale sau pentru antreprenori", a transmis Bogdan Neacşu, Director General, Preşedinte CEC Bank.

Pentru depozitele la termen, în lei, CEC Bank plăteşte o dobândă de 2,5% pe an pentru plasamentele la termen de şase luni, 3,5% pe an pentru plasamentele la 12 luni şi 4% pe an pentru plasamentele la 24 de luni.

Clienţii care optează să-şi constituie un depozit prin Internet şi Mobile Banking, sau prin telefon (Tele CEC), beneficiază de un bonus de dobândă de 0,10 pp pentru depozitele constituite prin aceste canale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec,
cec bank,
depozite,
dobanzi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.