Reabilitarea ţevilor RADET ar putea dura patru ani, iar costul este de peste un miliard de lei

Autor: Nicolae Oprea Postat la 20 aprilie 2019 56 afişări

Primăria Capitalei vrea să investească peste un miliard de lei în reabilitarea sistemului de termoficare, potrivit unui proiect de hotărâre ce trebuie votat săptămâna viitoare în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Durata lucrărilor este de patru ani.

„În ultima perioadă, în cadrul reţelelor de transport a agentului termic s-au produs avarii repetate ce au condus la întreruperi în alimentarea cu căldură a consumatorilor şi la reducerea parametrilor de funcţionare a sistemului. Problemele apărute în funcţionarea şi explotarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti s-au produs din mai multe cauze”, se arată în proiectul de hotărâre al CGMB pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici necesari investiţiei de reabilitare a sistemului de termoficare.

Astfel, potrivit proiectului, suma necesară pentru reabilitarea a peste 100 de kilometri de conducte este de 1,2 miliarde de lei, cu tot cu TVA.

Durata lucrărilor este, potrivit proiectului, de patru ani.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RADET,
CĂLDURĂ,
APĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.