Răzvan Popa, europarlamentar PSD: Opoziţia încearcă discreditarea imaginii României în plan extern

Autor: Ana Petrescu Postat la 18 august 2018 50 afişări

Eurodeputatul PSD, Răzvan Popa, susţine, într-o postare pe Facebook, că liderii de dreapta încearcă să manipuleze opinia publică referitor la ceea ce s-a întâmplat la protestele din 10 august, iar strategia lor este discreditarea instituţiilor statului şi a imaginii României pe plan extern.

"Consider că tentativele de manipulare şi informaţiile false aruncate pe piaţă cu privire la evenimentele de la proteste, dar şi încurajarea mişcărilor de stradă de către liderii opoziţiei au drept obiectiv blocarea şi îndepărtarea unei guvernări performante. Realitatea este că rezultatele economice obţinute şi măsurile luate în timpul acestei guvernări construiesc premizele clare pentru o menţinere a PSD la guvernare şi după 2020. Stimularea violenţelor, lansarea de informaţii false menite a discredita instituţiile, tentativele clare de manipulare a realităţii sunt, de fapt, eforturi îndreptate doar către acest obiectiv", a afirmat europarlamentarul Răzvan Popa, într-o postare sâmbătă pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PROTEST,
OPOZIŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.