Războiul ofertelor în aviaţie continuă: Ryanair a anunţat astăzi zboruri din Bucureşti cu preţuri de la 7,99 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 09 martie 2017 802 afişări

Războiul ofertelor în aviaţie continuă: Ryanair a anunţat astăzi zboruri din Bucureşti cu preţuri de la 7,99 euro

Compania aeriană low- cost Ryanair a lansat pentru Bucureşti cel mai mare orar de iarnă al său de până acum (2017), cu un nou serviciu de iarnă către Palermo, zboruri extra către Bristol şi 13 rute în total, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Ryanair îşi va creşte astfel traficul în Bucureşti cu 33%.Orarul Iarna 2017 Bucureşti al Ryanair aduce: 1 nou serviciu de iarnă: Palermo (3 săpt.), zboruri extra: Bristol (2 săpt.), 13 rute în total, 104 zboruri săpt, 2 mil. clienţi (în creştere cu 33%). Ryanair va continua să conecteze Bucureştiul cu centrele de business de top, la frecvenţe ridicate şi servicii la tarife reduse, incluzând Londra (2 pe zi) şi Berlin (2 pe zi), cu orare mai bune şi tarife mai mici, care fac Ryanair alegerea ideală atât pentru clienţii români de business, dar şi pentru cei de agrement.

“Suntem încântaţi să lansăm orarul nostru Iarna 2017 Bucureşti, care include un nou serviciu de iarnă către Palermo, mai multe zboruri către Bristol şi 13 rute în total, care vor aduce 2,000,000 de clienţi p.a. pentru Aeroportul Bucureşti, totul pentru că noi ne creştem traficul cu 33%. Aceste noi zboruri vor fi scoase la vânzare pe Ryanair.com şi subliniază angajamentul nostru de dezvoltare a traficului, turismului şi a locurilor de muncă în Bucureşti şi România. De asemenea, suntem fericiţi să raportăm rezervări în avans puternice pentru rutele din orarul Vara 2017 Bucureşti, şi clienţii români trebuie în continuare să se aştepte la tarife şi mai mici, totul pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-şi rezerve zboruri la tarif redus cu Ryanair. Invităm toţi clienţii care vor să-şi rezerve vacanţa să o facă acum direct pe Ryanair.com sau pe aplicaţie, unde vor dispune de cele mai mici tarife de călătorii aeriene din Bucureşti. Pentru a sărbători lansarea orarului Iarna 2017 Bucureşti, scoatem la vânzare locuri pe întreaga reţea de rute, de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Luni (13 martie)”, a declarat în Bucureşti Matthias Wenk, marketing operations director Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
zboruri,
continuare,
anunt,
aviatie,
oferte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.