LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Rate cu dobanda zero pentru cumparaturile de peste 1.000 de lei cu cardurile Millennium

Postat la 16 martie 2011 11 afişări

Millennium Bank a lansat un plan de rate cu dobanda zero pentru posesorii de carduri ale bancii, care le permite clientilor sa ramburseze in rate egale, fara dobanda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi facute la orice comerciant din Romania sau din strainatate.

Beneficiul poate fi aplicat pentru o anumita tranzactie sau pentru mai multe tranzactii, cumulate, iar numarul de rate lunare este, de asemenea, la alegerea clientului.

Clientii pot folosi aceasta optiune pentru cumparaturile facute la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru un card de credit emis pe piata din Romania.

Avantajul este disponibil pentru cumparaturi cu cardul de credit in valoare de peste 1.000 de lei. Planul de rate cu dobanda zero poate fi activat pentru o singura tranzactie care are cel putin valoarea mentionata, dar si pentru mai multe tranzactii mai mici, cumulate, efectuate in cursul lunii anterioare.

"Clientii Millennium Bank folosesc mult cardurile de credit pentru cumparaturi, 75% dintre tranzactii fiind efectuate la comercianti. Pentru a le oferi valoare adaugata, am lansat, in premiera pentru piata romaneasca, un plan de rate cu dobanda zero", a declarat Eliza Erhan, director de dezvoltare a produselor de retail la Millennium Bank.

Numarul de rate lunare pentru care poate opta un client variaza intre 4 si 12. Prima plata va fi efectuata in interval de o luna de la activarea beneficiului. Planul de rate cu dobanda zero poate fi activat de doua ori pe an, printr-un apel la serviciul de relatii cu clientii al bancii.

Portofoliul de carduri Millennium Bank mai ofera si alte beneficii, cum ar fi programul de discount, care aduce reduceri de pana la 30% posesorilor de carduri de debit si de credit pentru plati efectuate la comerciantii parteneri ai bancii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rate-cu-dobanda-zero-pentru-cumparaturile-de-peste-1-000-de-lei-cu-cardurile-millennium-8067880
8067880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.