RĂSTURNARE de situaţie: Reacţia ULUITOARE a românilor după ce Simona Halep a fost IRONIZATĂ de cea mai populară revistă franceză. În numai câteva minute s-au mobilizat şi a devenit VIRAL

Postat la 15 iunie 2018 778 afişări

Reacţia fulger a internauţilor români după ce Simona Halep a fost ironizată în cel mai recent număr al revistei satirice Charlie Hebdo. Ce au putut face

RĂSTURNARE de situaţie: Reacţia ULUITOARE a românilor după ce Simona Halep a fost IRONIZATĂ de cea mai populară revistă franceză. În numai câteva minute s-au mobilizat şi a devenit VIRAL

Internauţii români s-au mobilizat cu miile pe Facebook după satira publicată de Charlie Hebdo şi au luat cu asalt pagina de Facebook a revistei, dând mii de review-uri de o stea. La ora transmiterii acestei ştiri peste 13.000 de internauţi români deja votaseră cu o stea revista de satiră Charlie Hebdo. 

 

Revista satirică franceză Charlie Hebdo a publicat recent o caricatură prin care ironizează victoria Simonei Halep de la Roland Garros, în care aceasta apare strigând "Fier vechi! Fier vechi!".

 

În imagine, Simona Halep este desenată având trofeul în braţe şi strigând "Fier vechi! Fier vechi!".

 

Publicaţia franceză Charlie Hebdo este un săptămânal satiric, nonconformist, cunoscut pentru caracterul său profund antireligios şi pentru caricaturile cu profetul Mahomed, pe care le publică în mod regulat.

 

În septembrie 2016, un oraş din Italia a ameninţat revista Charlie Hebdo că o va da în judecată, după ce aceasta a publicat caricaturi în care victimele cutremurului din Italia erau reprezentate de diverse tipuri de paste făinoase sau în care se sugerau că mafia era implicată în decesul acestora.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.