Răsturnare de situaţie în cazul Caracal | DIICOT: A fost reţinut un bărbat care a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă, împreună cu acesta

Autor: Mihaela Gidei Postat la 27 noiembrie 2019 220 afişări

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat, miercuri, că a fost reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reţinut, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, izar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut”, transmite Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu secherstrată în maşină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Atunci când a fost reţinut, a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DIICOT,
CARACAL,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.