Ce pensie ia Ilie Năstase. Fostul tenismen şi-a prezentat talonul cu suma pe care o primeşte în calitate de general - FOTO

Postat la 27 noiembrie 2019 376 afişări

Ilie Năstase primeşte o pensie de 1445 de lei de la Ministerul Apărării Naţionale, fostul tenismen având gradul de general-maior.

Ce pensie ia Ilie Năstase. Fostul tenismen şi-a prezentat talonul cu suma pe care o primeşte în calitate de general - FOTO

După ce mai mulţi oameni au comentat că Ilie Năstase ia o pensie mult pre mare pentru cât merită, fostul tenismen i-a mărturisit prezentatorului Dan Capatos suma pe care o ia de la MApn.

Prin intermediul unui decret prezidenţial de la data de 1 decembrie 2008, fostul tensimen Ilie Năstase a primit gradul de general-maior (cu două stele) în retragere în Ministerul Apărării.

În  calitate de general, Năstase primeşte lunar o pensie de 1445 de lei.

Dan Capatos a relatat în emisi8unea Extra Night Show cum s-a întâlnit cu celebrul tensimen care i-a arătat talonul său de pensie.

Capatos a arătat în direct talonul lui Ilie Năstase, unde se observă sumă pe care a primit-o.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ilie nastase,
pensie,
primire,
general

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.