Răspunsul lui Ludovic Orban, întrebat dacă s-a gândit să demisioneze după tragedia de la Neamţ

Autor: Laura Buciu Postat la 19 noiembrie 2020 203 afişări

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, miercuri seara, dacă s-a gândit să demisioneze după tragedia de la ATI Piatra Neamţ, acesta afirmând că ceea ce s-a întâmplat nu îi este imputabil lui, ci managementului spitalului.

Răspunsul lui Ludovic Orban, întrebat dacă s-a gândit să demisioneze după tragedia de la Neamţ

Orban a spus, miercuri seara, la România TV, că nu ar fi avut niciun motiv să demisioneze după incendiul de la ATI Piatra Neamţ, în urma căruia au murit 10 pacienţi intubaţi.

„Nu! Am să vă spun sincer, pentru că nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Cea ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ este o chestiune care ţine de managementul unui spital şi de deciziile care este au luat legate de funcţionarea unei secţii de Terapie Intensivă, care a fost mutată cu nici 24 de ore înainte de la etajul 3 la etajul doi”, a spus Orban.

Premierul spune că Guvernul a luat cele mai bune decizii în urma dramei de la Neamţ, că pacienţii din salonul alăturat de Terapia Intensivă care a ars au fost transferaţi în siguranţă la un alt spital, iar medicul erou Cătălin Denciu, la Spitalul Militar din Belgia.

Orban a mai spus că au fost declanşate verificări la toate secţiile de terapie intensivă, iar în urma verificărilor va exista un plan de conformare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
demisie,
tragedie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.