Raportul medical în cazul cameristei care îl acuză Strauss Kahn: Diagnostic - agresiune. Cauza rănilor - agresiune, viol

Postat la 17 august 2011 15 afişări

Examenul medical efectuat asupra lui Nafissatou Diallo, la câteva ore după ce se presupune că a fost agresată de Dominique Strauss-Kahn, la 14 mai, la New York, conchide că aceasta a fost violată, a anunţat revista L'Express în ediţia de marţi, citând raportul unui spital newyorkez.

"Diagnostic: agresiune. Cauza rănilor: agresiune, viol", se arată în acest document , care notează că Diallo a sosit cu o ambulanţă, însoţită de un poliţist, la unitatea de primire a urgenţelor a Spitalului St Luke's Roosevelt din Manhattan, la ora locală 15.59 (22.59, ora României).

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), care a afirmat întotdeauna că este nevinovat, face obiectul a şapte capete de acuzare, între care tentativă de viol, agresiune sexuală şi sechestrare de persoane, pentru care riscă numeroşi ani de închisoare. Autorul raportului notează că Diallo avea ochii "în lacrimi", când relata agresiunea a cărei victimă ar fi fost, cu trei ore mai devreme, într-o cameră a hotelului Sofitel din New York.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsk,
scandal,
viol,
arest,
justitie,
raport medical
/actualitate/raportul-medical-in-cazul-cameristei-care-il-acuza-strauss-kahn-diagnostic-agresiune-cauza-ranilor-agresiune-viol-8626860
8626860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.