Raiffeisen a făcut cheltuieli de investiţii de 11 mil. euro în primul semestru

Autor: Razvan Voican Postat la 02 septembrie 2013 112 afişări

Raiffeisen Bank a făcut în prima jumătate a anului investiţii de 11 mil. euro, mai mult decât triple faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,

Raiffeisen a făcut cheltuieli de investiţii de 11 mil. euro în primul semestru

Raiffeisen Bank a făcut în prima jumătate a anului investiţii de 11 mil. euro, mai mult decât triple faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, principalele destinaţii fiind infrastructura IT şi operaţiunile de mutare a sediului central din Charles de Gaulle Plaza în Sky Tower, unde ocupă etajele de la 2 la 7.

Costurile cu mutarea s-au reflectat şi în creşterea cu peste 10% a cheltuielilor administrative, până la 272 mil. lei, însă în anii următori sunt aşteptate economii pe seama concentrării structurilor de management în acelaşi sediu. Pentru anul acesta Raiffeisen are aprobat un plan de investiţii de peste 31 mil. euro, triplu faţă de cel realizat anul trecut. Potrivit băncii, finanţarea investiţiilor se face din surse proprii. 

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 2.09.2013

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raiffeisen,
investitii,
cheltuieli
/actualitate/raiffeisen-a-facut-cheltuieli-de-investitii-de-11-mil-euro-in-primul-semestru-11287172
11287172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.