Rafila:PSD susţine construcţia Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, dimensionat însă, nevoilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 septembrie 2023 22 afişări

Rafila:PSD susţine construcţia Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, dimensionat însă, nevoilor

PSD susţine construcţia Institutului de Boli Cardiovasculare de la Iaşi, dimensionat însă, nevoilor pacienţilor din Moldova şi condiţiilor de finanţare din Fonduri Europene, transmite ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila şi Secretarul de Stat Alexandru Rogobete s-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

„Moldova are nevoie de Institut de Boli Cardiovasculare, însă acesta, trebuie sa fie dimensionat în aşa fel încât să răspundă nevoilor cetăţenilor şi condiţiilor de finanţare din Fonduri Europene”, scrie pe Facebook Alexandru Rafila.

Potrivit acestuia, Ministerul Sănătăţii va sprijini în acest sens dezvoltarea institutului, care de altfel se află în subordinea sa, iar Consiliul Judeţean va întreprinde demersurile necesare pentru reîntregirea patrimoniului acestuia şi transferul terenului către Ministerul Sănătăţii.

„Buna-credinţă şi interesul pentru pacienţi, care nu au culoare politică, este abordarea corectă pe care Ministerul Sănătăţii o urmează cu consecvenţă în ultimii doi ani”, încheie Rafila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
alexe,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.