Rafila: Nu cred că ploşniţele au informaţia până unde este Sectorul 5 şi de unde începe Sectorul 4

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 martie 2024 18 afişări

„Eu nu cred că ploşniţele au aşa o informaţie până unde este Sectorul 5 şi de unde începe, de exemplu, Sectorul 4”, spune Alexandru Rafila, după ce elevii din Sectorul 5 stau luni acasă pentru dezinsecţia în şcoli. Combaterea acestor insecte se face prin măsuri igienice.

Rafila: Nu cred că ploşniţele au informaţia până unde este Sectorul 5 şi de unde începe Sectorul 4

„Eu nu ştiu exact care este cauza că fix în Sectorul 5... Eu nu cred că ploşniţele au aşa o informaţie până unde este Sectorul 5 şi de unde începe, de exemplu, Sectorul 4. În mod evident, este vorba de asigurarea condiţiilor igienice în şcoli. Combaterea acestor insecte, acestor paraziţi se face şi prin informarea familiilor copiilor, a copiilor, pentru că aceleaşi măsuri igienice trebuie luate şi la domiciliul fiecăruia dintre ei. Sigur, poate fi o problemă legată de o activitate intensă sau o recrudescenţă a apariţiei acestor insecte, dar nu pot să fac niciun comentariu. Este foarte bine că se face în Sectorul 5 dezinfecţie şi lucrul ăsta este foarte bun”, spune Alexandru Rafila.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ din sector luni, pentru dezinsecţie în şcoli şi în perimetrul acestora, începând de vineri, 22 martie, după finalizarea orelor de curs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
ploşniţe,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.