Raed Arafat, reacţie după protestele anti-restricţii: „E prea de tot deja…”

Postat la 30 martie 2021 1070 afişări

Raed Arafat, reacţie după protestele anti-restricţii: „E prea de tot deja…”

Raed Arafat, şeful DSU, a vorbit despre protestele anti-restricţii din toată ţara. El acuză o campanie de dezinformare şi manipulare, de arătat „cu degetul”.

„Ca să ajungi să huidui salvatorii, cei de care ai nevoie sau cineva din familia ta are nevoie e prea de tot deja şi asta din nou este campania de dezinformare, de manipulare şi de a arăta cu degetul.

Raed Arafat: „Oamenii au rămas cu nişte idei”

Dacă stăm tot anul trecut să vedem ce s-a întâmplat şi pe social media şi în unele instanţe chiar pe mass-media, din păcate, am indus nişte narative pe care e foarte greu să le schimbăm şi oamenii au rămas cu nişte idei.

Vorbim de comunicare strategică, dar, în acelaşi timp, dacă vii cu ea şi vorbeşti, pe partea cealaltă este luată, este bălmăjită, denaturată şi lovit cu ea în toate părţile.

Atunci clar că are probleme în continuare, indiferent ce campanie faci”, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, la Realitatea Plus.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
raed arafat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.