Raed Arafat: Numărul intervenţiilor SMURD a crescut în 2012 - serviciul a avut o intervenţie la două minute

Postat la 07 februarie 2013 21 afişări

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, joi, la bilanţul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, că SMURD a avut anul trecut, la nivel naţional, aproximativ o intervenţie la două minute.

Potrivit lui Raed Arafat, în 2012, numărul intervenţiilor Serviciilor Mobile de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a crescut faţă de 2011, iar ambulanţele au ajuns la o intervenţie la două minute.

"Dacă în 2011 aveam o intervenţie la trei minute, SMURD a ajuns în 2012 să aibă o intervenţie la două minute", a spus Raed Arafat la prezentarea bilanţului activităţii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Serviciile Mobile de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au intervenit, în 2012, în medie la 630 de cazuri pe zi, acordând prim ajutor şi asistenţă medicală de urgenţă pentru 216.000 de adulţi şi 22.290 de copii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SMURD,
intervenţii,
servici
/actualitate/raed-arafat-numarul-interventiilor-smurd-a-crescut-in-2012-serviciul-a-avut-o-interventie-la-doua-minute-10548392
10548392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.