Radu Moraru nu va mai realiza emisiunea "Nasul" la B1

Postat la 16 noiembrie 2010 35 afişări

Radu Moraru a declarat, marti, pentru MEDIAFAX ca in cateva zile va parasi postul B1, unde realizeaza emisiunea "Nasul", insa va ramane actionar la televiziunile B1 si Vox News si se va implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS intentioneaza sa o lanseze.

Radu Moraru a moderat talk-show-ul "Nasul" de pe postul B1 timp de circa zece ani."Este o chestiune de zile, nu ne-am hotarat, pentru ca eu si Bobby (Bobby Paunescu, n.r.) am fost plecati", a spus Radu Moraru, confirmand informatiile care circula de cateva zile pe mai multe bloguri.El a precizat ca ramane in continuare prieten cu omul de afaceri Bobby Paunescu, cel care patroneaza postul generalist B1 si televiziunea de stiri Vox News.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Radu Moraru,
Nasul,
B1
/actualitate/radu-moraru-nu-va-mai-realiza-emisiunea-nasul-la-b1-7721175
7721175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.