Radu F. Alexandru îi cere lui Antonescu retragerea lui Săftoiu dintre propunerile pentru CA al TVR

Postat la 09 octombrie 2012 46 afişări

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru i-a cerut marţi liderului PNL Crin Antonescu "retragerea de urgenţă" a numelui lui Claudiu Săftoiu de pe lista propunerilor pentru noul Consiliu de Administraţie al TVR, arătând că PDL va vota împotriva realegerii lui Săftoiu în fruntea acestei instituţii.

Radu F. Alexandru a precizat într-o conferinţă de presă că PDL îi va propune în noul CA al TVR pe Radu Carp şi Ada Meseşan.

"Domnule Crin Antonescu, retrageţi de urgenţă numele lui Claudiu Elwis Săftoiu de pe lista propunerilor pentru noul CA al TVR! SRTV se confruntă cu o criză de amploare şi o gravitate fără precedent. Este vorba despre criza provocată de către USL în tentativa de a subordona şi controla în totalitate postul naţional de televiziune cu două luni înainte de începerea alegerilor parlamentare. Graţie slugărniciei domnului Claudiu Săftoiu faţă de PNL, care l-a instalat pe funcţia de preşedinte director general, într-o funcţie pe care domnul Claudiu Săftoiu ne dezvăluie adevărata misiune, adică transformarea TVR într-o Antena 4 a USL", a arătat Radu F. Alexandru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Radu F. Alexandru,
Antonescu,
TVR
/actualitate/radu-f-alexandru-ii-cere-lui-antonescu-retragerea-lui-saftoiu-dintre-propunerile-pentru-ca-al-tvr-10182081
10182081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.