RA-APPS suplimentează oferta de imobile scoase la vânzare. Care sunt preţurile de pornire

Postat la 23 aprilie 2013 29 afişări

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a decis ca oferta de vânzare de imobile pregătită pentru mai să fie suplimentată cu încă 20 de apartamente, dar şi cu vila Predeal din staţiunea montană, pe care nu a reuşit să o vândă anterior.

RA-APPS suplimentează oferta de imobile scoase la vânzare. Care sunt preţurile de pornire

 În urmă cu o săptămână, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a anunţat că va organiza, tot în luna mai, licitaţie pentru opt apartamente de 3, 4 şi 5 camere din centrul Capitalei, la preţuri de pornire cuprinse între 73.000 euro şi 286.000 euro, apropiate celor stabilite pentru active similare ofertate în ultimul an, în condiţiile în care acele licitaţii au eşuat lamentabil.

Marţi, regia a anunţat o nouă licitaţie pregătită tot pentru luna mai, cu un lot de încă 17 apartamente dintr-un bloc de pe Aleea Căuzaşi, un apartament pe strada George Enescu şi altul pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, precum şi un apartament din Cluj-Napoca, cel mai ieftin activ de pe listă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ra-apps-suplimenteaza-oferta-de-imobile-scoase-la-vanzare-care-sunt-preturile-de-pornire-10784849
10784849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.