RA-APPS sparge gheaţa din ultimul an pe piaţa apartamentelor şi mai vinde un apartament. Pentru ce preţ a fost achiziţionată locuinţa

Postat la 22 martie 2013 23 afişări

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a reuşit să vândă primul apartament din lotul celor peste 60 locuinţe ofertate începând cu primăvara anului trecut, dar pentru care licitaţiile au eşuat în lipsă de ofertanţi, şi a cedat un apartament de 82 metri pătraţi din centrul Capitalei.

RA-APPS sparge gheaţa din ultimul an pe piaţa apartamentelor şi mai vinde un apartament. Pentru ce preţ a fost achiziţionată locuinţa

 Preţul pentru care acest imobil a fost achiziţionat este de 154.132 euro..

Ultimul apartament vândut de regie datează din urmă cu exact un an, în martie 2012, când la preţul de pornire a fost cedată o locuinţă cu trei camere de 92 metri pătraţi pe strada Bitolia, sector 1, Bucureşti, la preţul de pornire de 99.500 euro. Tot atunci a mai fost vândută o mansardă cu două camere de 63 metri pătraţi pe strada Alex. Phillipide, sector 2, cu 52.000 euro, reprezentând tot preţul de pornire.

Din acel moment şi până în prezent, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) nu a mai reuşit să vândă vreun apartament, ci active de altă natură, şi acelea foarte puţine.

În luna martie a acestui an, la licitaţia deschisă cu strigare pregătită pentru vânzarea a peste 20 de imobile, RA-APPS a reuşit din nou să vândă un apartament, de această dată în centrul Capitalei, pe strada Aviator Teodor Iliescu din sectorul 1 al Bucureştiului, în imediată apropiere de Calea Dorobanţi şi Calea Floreasca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ra-apps-sparge-gheata-din-ultimul-an-pe-piata-apartamentelor-si-mai-vinde-un-apartament-pentru-ce-pret-a-fost-achizitionata-locuinta-10683734
10683734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.