RA-APPS preia administrarea Sălii Palatului, care se va afla la dispoziţia Ministerului Culturii

Postat la 17 ianuarie 2013 93 afişări

Patrimoniul şi personalul Centrului pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" vor intra în administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, care va pune sala la dispoziţia Ministerului Culturii pentru organizarea unor evenimente, inclusiv Festivalul Enescu.

Guvernul a decis miercuri, prin hotărâre, să transmită imobilele împreună cu bunurile şi dotările aferente Sălii Palatului în administrarea RA-APPS, în vederea eficientizarii activităţii instituţiei.

În termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii, personalul şi patrimoniul centrului urmează a fi preluate integral în cadrul RA-APPS, care se substituie în toate drepturile şi obligaţiile privind activitatea Centrului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ra-apps-preia-administrarea-salii-palatului-care-se-va-afla-la-dispozitia-ministerului-culturii-10480138
10480138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.